Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

Un nord-irlandez de aproape 14 ani a devenit cel mai tânăr fotbalist britanic care a debutat la profesionişti

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20858874/1/twitter-glenavon.jpg

Christopher Atherton, în vârstă de 13 ani şi 329 de zile, a devenit cel mai tânăr fotbalist britanic care a debutat la profesionişti, marţi seară, la un meci din Cupa Ligii Nord-irlandeze, informează L’Equipe.

Atherton a evoluat pentru echipa sa, Glenavon, în partida cu Dollingstown, scor 6-0. El chiar a fost autorul unei pase decisive la al şaselea gol al echipei sale.

Precedentul record, de 14 ani şi 323 de zile, data din 9 septembrie 1980, când Eamon Collins a jucat pentru prima dată pentru Blackpool, în liga a treia din Anglia.

 

mail-share icon Email
viewscnt