Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida! VIDEO | Atletico Madrid – Real Madrid 1-1. Derby cu multe peripeţii. Arbitrul a oprit partida!
Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu” Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu”
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!” | VIDEO EXCLUSIV
”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga ”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga
Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat” Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat”
L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Un nou furt de documente legate de Jocurile Olimpice de la Paris

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21513222/1/jo.jpg

O angajată din conducerea spitalului Avicenne din Bobigny a rămas recent fără laptopul în care se aflau documente referitoare la logistica pentru Jocurile Olimpice de la Paris, relatează L'Equipe, citând Actu17.

La câteva zile după judecarea la Paris a unui bărbat care a furat din Gara de Nord o geantă în care se afla un computer cu planurile de securitate pentru Jocurile Olimpice, un alt caz similar a avut loc vineri la Drancy, în Seine-Saint-Denis.

Potrivit Actu17, unei angajate din conducerea spitalului Avicenne din Bobigny i-a fost furat şi computerul de serviciu din parcarea unui centru comercial. În interior se aflau documente confidenţiale referitoare la Jocurile Olimpice. O plângere pentru "furt cu prejudiciu" a fost depusă şi o anchetă este în curs de desfăşurare.

Informaţiile de pe laptop referitoare la Jocurile Olimpice nu erau confidenţiale", a declarat procurorul general pentru Actu17. Acestea erau destinate să fie făcute publice, în special privind planurile de trafic (logistice) ale diferitelor spitale din departament", potrivit aceleiaşi surse.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele