Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

Un oraş mare din România va beneficia de un stadion modern. S-a dat avizul necesar demarării investiţiei

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21483570/1/paltinisanu.jpg

Deputatul PSD de Timiş, Alfred Simonis, care ocupă şi funcţia de preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, a anunţat că Ministerul Finanţelor a eliberat avizul necesar începerii investiţiei la Stadionul Dan Paltinişanu din Timişoara şi că următorul pas este aprobarea indicatorilor tehnico-economici.

”Am obţinut astăzi de la Ministerul Finanţelor avizul necesar demarării investiţiei la stadionul Dan Păltinişanu, document obligatoriu pentru construirea noii arene a Timişoarei. Urmează noi paşi care să ne apropie de ceea ce ne dorim cu toţii, dar este foarte important de precizat că nu putem realiza în câteva săptămâni ceea ce alţii au tărăgănat zeci de ani.
 
Facem, însă, tot ceea ce depinde de noi pentru a mişca lucrurile cât mai repede şi, ca să mă asigur că avizul MF nu stă rătăcit în vreun birou, am fost azi personal la minister”, a scris pe Facebook, Alfred Simonis.
 
Următorul pas este emiterea unei hotărâri de guvern.

 

mail-share icon Email
viewscnt