Ultima oră
Marius Şumudică l-a taxat pe Viorel Moldovan: „Nu mi se pare ok. Am plecat dezgustat!” Marius Şumudică l-a taxat pe Viorel Moldovan: „Nu mi se pare ok. Am plecat dezgustat!”
Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!” Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!”
Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă” Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă”
Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump
Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment” Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment”
Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV

Un patron din Superliga şi-a deschis Academie de fotbal în Africa. ”Va aduce multe valori în campionatul românesc”

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21507714/1/liga-1.jpg

Patronul lui CFR Cluj, Nelu Varga, a dat o adevărată lovitură. Omul de afaceri a inaugurat o Academie de fotbal în Burkina Faso.

Varga deţine 51% din acţiuni la clubul african, de unde speră să aducă multe talente în Superliga, care să facă performanţă în Gruia.

Academia de Fotbal Salitas este numele unde a investit Varga. Acesta i-a luat faţa lui Gigi Becali, care a anunţat în trecut că are de gând să bage bani într-un proiect similar, dar în Africa de Sud.

„Eu am 51% din Academie, restul de 49% aparţin unui om minunat de aici, din Burkina Faso, care iubeşte fotbalul cu aceeaşi patimă ca şi mine. Sperăm să scoatem jucători de mare valoare, adevărate perle, care după ce vor juca la CFR Cluj  să ajungă să evolueze la marile echipe ale Europei.

Este un proiect ambiţios, la care eu visez de mult timp, şi mă bucur că am făcut astăzi pasul cel mare şi am inaugurat această Academie. O Academie care va aduce multe valori în campionatul românesc. Sunt convins că vom produce jucători de Champions League, jucători de mare valoare, care ne vor ajuta pe viitor să aducem cât mai multe titluri la CFR Cluj.

Pentru mine este un vis îndeplinit, sunt foarte fericit şi sunt convins că e un drum formidabil pe care am plecat. Va fi o aventură a fotbalului, cum probabil nu s-a mai făcut niciodată pentru România”, a declarat Neluţu Varga, pentru cei de la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele