Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

Un suporter german a fost rănit de o fumigenă în partida Marseille – Frankfurt. 17 persoane au fost reţinute după incidente

Champions League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20858631/3/twitter.jpg

Un suporter german a fost rănit de o fumigenă şi 17 persoane au fost reţinute, marţi, în urma incidentelor legate de meciul Olympique Marseille – Eintracht Frankfurt, scor 0-1, care s-a disputat marţi seară, în grupele Ligii Campionilor, au anunţat autorităţile din Bouches-du-Rhone, potrivit AFP.

Pentru partida de marţi au fost mobilizaţi 1000 de jandarmi şi poliţişti. Suporterul rănit de o fumigenă în tribună a fost transportat la spitalul La Timone. Au fost răniţi şi trei reprezentanţi ai forţelor de ordine.

Au fost reţinute 14 persoane în zona stadionului, marţi seară. Trei dintre fanii reţinuţi sunt germani care au încercat să intrudică fumigene în stadion. Alţi suporteri au fost reţinuţi pentru că au aruncat cu diverse obiecte, au fost agresivi cu forţele de ordine sau au folosit lasere.

Pe de altă parte, în stadion suporteri germani au făcut salutul nazist.

 

mail-share icon Email
viewscnt