Ultima oră
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani

Un tânăr fotbalist francez a fost condamnat la doi ani de închisoare, pentru omor

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21710873/1/lam.jpg

Mathis Lambourde, jucător la echipa franceză Rennes, a fost condamnat vineri la o pedeapsă de doi ani de închisoare, cu suspendare, pentru un accident în care a ucis un pieton.

Mathis Lambourde (18 ani) este atacant la Rennes şi o mare speranţă a fotbalului din Hexagon. EL a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare de instanţa penală din Rennes după ce, pe 18 iunie, în timp ce conducea un scuter electric, a lovit violent un pieton, o femeie în vârstă de 51 de ani, care a murit şase zile mai târziu.

Lambourde este însă urmărit şi în instanţa civilă. Găsit vinovat de moartea pietonului, fotbalistul se va prezenta în instanţa civilă pe 10 octombrie 2025 pentru a fi stabilită suma pe care va trebui să o plătească familiei victimei. „Avem un tânăr care a ucis victima, dar nu a vrut. El va purta povara vinovăţiei toată viaţa. Dar nu este doar o imprudenţă, există încălcări evidente, deliberate, ale regulilor codului rutier şi el nu a ignorat regulile acestuia”, a declarat procurorul în rechizitoriul său.

 

mail-share icon Email
viewscnt