Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Unde va juca Luka Modric, după ce a fost dat afară de la Real Madrid. Spaniolii au făcut anunţul

La Liga Publicat de Vlad Militaru pe 17 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21495826/1/twitter-luka-modrici.jpg

Sfârşitul lui Luka Modric la Real Madrid este din ce în ce mai aproape, după 12 ani în care a îmbrăcat tricoul "Los Blancos". Presa din Spania a precizat că liderul din LaLiga a decis să se departă de mijlocaşul croat.

Ziarele El Mundo Deportivo şi AS, precum şi portalul Relevo precizează că Real Madrid nu îi va oferi o prelungire de contract. Conform surselor citate anterior, se pare că Luka Modric ar urma să plece în Arabia Saudită sau în America.

La meciul cu Leipzig, Ancelotti i-a transmis indirect lui Modric faptul că nu mai intră în planurile sale după terminarea acestui sezon, tehnicianul italian concentrându-se mai mult pe jucătorii tineri din lotul său. Croatul a fost lăsat pe banca de rezerve într-un meci de Liga Campionilor pentru prima dată din sezonul 2017-2018.

Luka Modric este legendă pentru Real Madrid, alături de care a reuşit să cucerească 5 Champions League, 3 LaLiga, două Cupe ale Spaniei şi 4 Supercupe ale Spaniei. Mijlocaşul a venit la formaţia din capitala Spaniei în 2012, de la Tottenham Hotspur.

Fotbalistul croat are în prezent o cotă de piaţă de 10 milioane de euro şi mai are contract valabil cu Real Madrid până la vară.

 

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele