Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Unul dintre cei mai importanţi jucători de la CFR Cluj ar putea pleca din Gruia

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 21 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21676896/1/universitatea-craiova-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-25-04-2024-1.jpg

CFR Cluj a început în forţă noul sezon şi a strâns patru puncte în primele două etape.

Deşi formaţia din Gruia arată din ce în ce mai bine, Dan Petrescu ar putea să îl piardă pe unul dintre cei mai importanţi jucători.

Cristi Balaj a dezvăluit că există interes din partea mai multor echipe şi impresari pentru Răzvan Sava, portarul vicecampioanei.

”Sunt discuţii, concret nu avem nimic. Ştiu că se interesează cluburi şi impresari pentru Sava. (n.r. – Sava e pe la 3-4 milioane?) Da, este la acest nivel. Din punctul meu de vedere va fi viitorul portar al echipei naţionale sau va fi în lotul echipei naţionale”, a spus Cristi Balaj, conform Fanatik.

Sava este unul dintre cei mai buni portari români şi a fost prezent în lotul lârgit pentru Campionatul European din Germania, dar Niţă, Moldovan şi Ţârnovan au fost preferaţi de Edi Iordănescu în detrimentul fotbalistului de 22 de ani.

Răzvan Sava este cotat la 2 milioane de euro pe Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele