Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Urban Playfield: sportul cucereşte oraşul Cluj-Napoca. Un nou eveniment în oraşul de pe Someş

Special Publicat de Daian Cutu pe 12 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21254648/1/urban-playfield-1.jpg

Urban Playfield, un concept Sports Festival care descoperă potenţialul de joacă al unor locuri din Cluj-Napoca şi invită comunitatea la mişcare, va avea loc în 15-16 iulie, pe platoul proaspăt modernizat al Sălii Sporturilor „Horia Demian". Timp de două zile, acesta va deveni un spaţiu în care părinţi şi copii, tineri şi bătrâni, alături de cluburi sportive, vor putea să se bucure de sport şi de antrenamente outdoor.

tineri şi bătrâni, alături de cluburi sportive, vor putea să se bucure de sport şi de antrenamente outdoor.

Mirel Alexa, manager proiect: „Oraşul în care trăim este locul nostru de joacă şi vrem ca prin Urban Playfield să îi ajutăm pe oameni să descopere acest lucru. Putem să facem mişcare şi să avem un stil de viaţă sănătos care include sportul şi dacă nu mergem la sală sau practicăm un sport de performanţă. Este suficient să ieşim din casă pentru a pune corpul în mişcare. Sala Sporturilor din Cluj-Napoca este un simbol al acestui oraş şi al dezvoltării sportului clujean, iar platoul renovat oferă acum un spaţiu generos pentru mişcare. Urban Playfield este un eveniment prin care ne dorim să punem în valoare acest nou loc de care se poate bucura comunitatea clujeană. În weekendul 15-16 iulie vom amenaja mai multe spaţii pentru practicarea diverselor sporturi şi timp de două zile ne vom bucura de mişcare. Continuăm misiunea noastră de a arăta oamenilor că sportul este fun, aşa că pe lângă sporturile clasice vom avea şi adaptări amuzante cum ar fi biliardul cu piciorul. Este o primă ediţie a acestui eveniment prin care Sports Festival pune în valoare locurile din oraş şi polarizează energia generată de sport.”

În cadrul Urban Playfield vor fi amenajate 12 zone pentru practicarea sporturilor: escalada, baschet, tenis de masă, tenis de câmp, biliard cu piciorul, fotbal, volei, badminton, roundnet, dans de majorete, dans modern şi şah. Pe lângă aceste sporturi, participanţii, mici sau mari, vor fi provocaţi la jocuri ale copilăriei: şotron, coarda şi bătaie cu apă. Activităţile vor începe la ora 10.00 şi se vor încheia la ora 22.00, iar participarea este gratuită, fără rezervarea în prealabil a locului. Din cadrul Urban Playfield nu va lipsi muzica oferită de DJ şi o zonă de hidratare şi mâncare.

În urma proiectului de renovare al platoului Sălii Sporturilor „Horea Demian” din Cluj-Napoca au fost create: o suprafaţă pietonală de aproape 8.000 mp, 318 metri liniari de piste de biciclete, iar spaţiul dedicat zonelor verzi a fost dublat.

Urban Playfield este un concept Sports Festival realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca alături de Visit Cluj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele