Ultima oră
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”
Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu” Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu”
VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru
Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară

USA Boxing s-a retras din Asociaţia Internaţională, for condus de un rus

Box Publicat de Daian Cutu pe 27 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21108135/1/box.jpg

Federaţia Americană de Box (USA Boxing) a anunţat că s-a retras din Asociaţia Internaţională de Box (IBA) şi se va alătura World Boxing, relatează Reuters.

Mike McAtee, directorul executiv al USA Boxing, a precizat, într-o scrisoare adresată membrilor asociaţiei, că retragerea din IBA este cu efect imediat.

“USA Boxing va începe imediat procesul de înscriere în World Boxing şi va depune cererea necesară în prima zi de acceptare, la sau în jurul datei de 1 mai 2023”, a adăugat el.

World Boxing, cu sediul în Elveţia, s-a înfiinţat recent, din dorinţa de a ajuta viitorul olimpic al boxului.

IBA, for condus de rusul Umar Kremlev şi suspendat de CIO în 2019, a calificat World Boxing drept o organizaţie necinstită. IBA a depus plângere la Boxing Independent Integrity Unit, miercuri, împotriva entităţilor şi persoanelor implicate în World Boxing.

McAtee a precizat că USA Boxing a ales că părăsească IBA deoarece forul internaţional nu a respectat principiile de la constituire şi nu respectă carta olimpipcă şi mişcarea olimpică.

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele