Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Verdict surprinzător în studioul emisiunii Fotbal Show! Echipa favorită la câştigarea titlului în Superligă | EXCLUSIV

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 2 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21689376/1/hh.png

FCSB, CFR Cluj şi Corvinul sunt singurele echipe româneşti rămase în cupele europene. Campioana o va întâlni pe Sparta Praga, în al treilea tur preliminar Champions League, vicecampioana va da piept cu Maccabi Petah Tikva, în al treilea tur preliminar Conference League, iar Corvinul va juca împotriva celor de la Astana, tot în al treilea tur preliminar Conference League.

Universitatea Craiova a învins-o pe Maribor, scor 3-2, după ce a pierdut meciul tur, scor 0-2 şi a fost eliminată din Conference League.

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Bogdan Cosmescu a declarat că Universitatea Craiova va câştiga actualul sezon de Superligă. Comentatotorul sportiv este de părere că FCSB şi CFR Cluj vor pierde puncte importante, având în vedere că sunt angrenate în competiţiile europene.

"Craiova câştigă campionatul, ascută-mă ce îţi spun. Vorbesc serios. FCSB şi CFR Cluj vor pierde puncte pe bandă rulantă. Sigur că merge în grupe (n.r. CFR Cluj). Este favorită iar şi cap de serie şi în play-off, atunci ar trebui să prindă un adversar accesibil.

Au de jucat multe meciuri şi şmecheria asta cu două echipe nu are cum să funcţioneze la nesfârşit. Poţi să ai două echipe la fel de bune? 22 de jucători? Mie mi se pare o nebunie, te costă enorm", a declarat Bogdan Cosmescu la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele