Ultima oră
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”

Verstappen, imbatabil în Austria. A câştigat şi calificările pentru cursa de duminică

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 29 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21648514/1/ver.jpg

Max Verstappen (Red Bull Racing) va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Austriei, a 11-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Pentru olandez este al optulea pole position din acest sezon.

Pe locul doi s-a clasat în calificări Lando Norris (McLaren), pe trei a terminat George Russell (Mercedes), pe patru Carlos Sainz (Ferrarri), iar pe cinci Lewis Hamilton (Mercedes).

În urmă cu câteva ore Verstappen a câştigat cursa sprint din Austria.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele