Ultima oră
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

Veste bună pentru fanii Petrolului! Decizia luată de conducerea echipei înainte de startul noului sezon

Petrolul Ploiești Publicat de Tudor Moisa pe 13 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21667135/1/petrolul-ploiesti-uta-arad-play-out-superliga-superbet-22-04-2024-1.jpg

Veste bună pentru fanii Petrolului. Conducerea a achitat o datorie mai veche şi sunt toate şansele ca jucătorii aduşi în această vară să evolueze în prima etapă.

Practic, ploieştenii aveau interdicţie la transferuri până la achitarea sumei de 200.000 de euro către un fost jucător. Astăzi, Claudiu Tudor a anunţat că suma s-a plătit, dar încă nu este sigur dacă vor putea fi legitimaţi fotbaliştii la timp pentru duelul cu Gloria Buzău.

"S-a achitat către Ballkani diferenţa care trebuia, ca să dăm drumul transefrurilor.

Aşteptăm acum ok-ul lor, pentru că se vor face miscările mai repede când primeşti foaia de la ei, ca să poţi legitima jucătorii noi.

În momentul în care îţi dau acea foaie e mult mai uşor către FIFA să faci diligenţele necesare. Sperăm să le avem luni dimineaţă, ca jucătorii să fie înregimentaţi şi folosiţi cu Buzăul", a spus conducătorul clubului ploieştean.

Ricardinho, Mateiu, Tudorie, Keita şi Stănică au ajuns în această vară sub comanda lui Topal.

mail-share icon Email
viewscnt