Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Veste bună pentru naţională! Dennis Man a revenit cu gol la Parma

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 17 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21318211/1/man.jpg

După ce a fost accidentat în ultima perioada, Dennis Man a revenit la Parma. Internaţionalul român a deschis scorul în meciul cu Catanzaro, câştigat autoritat de echipa sa, scor 5-0.

Parma nu a avut probleme la Catanzaro, unde a condus cu 3-0 la pauză. Dennis Man, care a început ca titular, a deschis scorul în minutul 18, după o combinaţie cu Bonny. Oaspeţii au primit apoi un penalti şi Benedyczak a transformat pentru 2-0 în minutul 25.  Man a mai avut o ocazie mare în minutul 31, dar golul a căzut în minutul 40, când a înscris Benedyczak.

Imediat după pauză Parma a înscris pentru 4-0, prin Partipilo (min. 47), iar Colak a stabilit rezultatul final în minutul 84.

Parma a ajuns la patru victorii în cinci etape şi ocupă primul loc în Serie B, cu 13 puncte. Catanzaro este pe 5, cu 10 puncte

Man a ieşit la pauză, iar Mihăilă a fost rezervă neutilizată.

Man a mai reuşit un gol în sezonul acesta, în victoria cu Bari, scor 3-0, în Cupa Italiei.

În actuala campanie de calificare, atacantul a evoluat în partidele cu Andorra, Belarus şi în turul cu Kosovo, reuşind să deschidă scorul în deplasarea din Andorra.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele