Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar

UTA Arad Publicat astăzi, 19:49
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21743877/1/dinamo-bucuresti-uta-arad-play-out-superliga-superbet-12-05-2024-1.jpg

UTA nu renunţă la ideea de a se întări în continuare, iar formaţia lui Mircea Rednic mai poate consemna până la două transferuri! Conducerea l-a bucurat pe antrenor, declarând public că se doreşte o întărire a zonei atacului, unde UTA a avut probleme în ultimele etape din SuperLiga României.

UTA mai pregăteşte două mutări în atac, spre bucuria lui Rednic

Conform celor transmise de Alexandru Meszar, la Arad mai pot ajunge fotbalişti care sunt liberi de contracte, pentru că fereastra de transferuri s-a închis şi în România. Oricum, UTA va analiza bine opţiunile, iar apoi va face ofertele cele mai potrivite pentru jucătorii care pot aduce un mare plus în faţă, pentru ca Mircea Rednic să poată regla sincopele din atac.

Suferim la faza ofensivă. Deci dacă reuşim să ne punem la punct din punct de vedere ofensiv, prin reorganizare, sau prin eventual încă un transfer, eu zic că nu stăm rău. (n.r. încă un transfer?) Sau chiar două.

Mercato nu mai este, dar sunt jucători liberi de contract care tot au aşteptat echipe de top şi bani mulţi şi poate că reuşim noi să-i convingem.(n.r. aveţi numele pe hârtie pregătit?) Nu, nu. Discuţii sunt cu 2-3 jucători, dar, vă spun, campionatul românesc nu este atractiv”, a declarat Alexandru Meszar pentru Fanatik.

UTA, remiză cu Poli Iaşi

UTA Arad a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Poli Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă.

La Arad, primele ocazii au aparţinut gazdelor, care au încercat poarta lui Jesus Fernandez prin „foarfeca” lui Ghezali, din minutul 4, şi prin şutul lui Omondi, din minutul 17.

A venit apoi rândul oaspeţilor să rateze, prin Kamberi care mai întâi a trimis peste poartă, în minutul 29, pentru ca în minutul 44 portarul arădean Robert Popa să intervină in extremis la şutul atacantului elveţiano-albanez.

Arădenii au replicat prin şutul lui Fabry, peste poartă, în minutul 61, iar Jesus Fernandez a respins şutul lui Cîmpanu, din minutul 78. Ieşenii au ratat şi ei Tailson, blocat de Popa, în minutul 79 şi partida s-a încheiat la egalitate, 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele