Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Vestea extraordinară primită de Dennis Man chiar în ziua meciului cu Lituania

Stranieri Publicat pe 10 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21728697/2/kosovo-romania-liga-natiunilor-06-09-2024-5.jpg

După ce în sezonul trecut, Dennis Man a avut parte de un sezon excelent şi a pus umărul la revenirea Parmei în Serie A, fotbalistul continuă să impresioneze.

Dennis Man are un debut de sezon execelent în Serie A. Internaţionalul român a marcat deja de 2 ori în primele 3 meciuri ale „cruciaţilor”, în egalul cu Fiorentina şi în victoria extraordinară de pe teren propriu cu AC Milan.

Fostul jucător de la FCSB a fost răsplătit pe măsura prestaţiilor sale excelente.

Chiar în ziua meciului cu Lituania, Dennis Man a fost numit jucătorul lunii august în Serie A, reuşind să câştige în faţa unor jucători de talie mondială: Saul Coco (Torino), Dusan Vlahovic (Juventus), Mateo Retegui (Atalanta), Marcus Thuram (Inter) şi Khvicha Kvaratskhelia (Napoli). 

”Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni jucători din ultima ediţie a Serie B , de neprins pentru orice apărare şi capabil să marcheze 11 goluri în 32 de apariţii. Mai mult, în iunie a făcut un Campionat European foarte bun cu România, unde a dat două pase decisive în meciul de debut cu Ucraina.

Aşadar, deşi aproape că îşi făcea debutul în Serie A, după o jumătate de sezon în 2021, existau destule aşteptări despre el şi despre ce putea face.

O aşteptare la care Man a răspuns: în august a fost unul dintre cei mai interesanţi jucători de urmărit şi, pentru fundaşii laterali, unul dintre cel mai greu de strâns, aşa cum au demonstrat cele 2 goluri în 3 meciuri şi fotbalistul a primit premiul de jucătorul lunii august , primul pentru el.

Datorită talentului său, desigur, dar şi contextului pe care Fabio Pecchia l-a construit în jurul lui. Parma a început foarte bine, capabilă să remizeze cu Fiorentina, să conducă lung meciul acasă la Napoli şi, mai ales, să învingă Milan pe Tardini.

Parma este o echipă compactă, care se apără cu ordine şi intensitate şi apoi atacă în teren deschis, situaţie în care Man excelează”, se arată în comunicatul Asociaţiei Fotbaliştilor din Italia.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele