Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Veşti bune din Italia! Cât va lipsti de pe teren Valentin Mihăilă, după accidentarea suferită în meciul cu Udinese

Stranieri Publicat pe marți, 16:33
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21736042/1/profimedia-0899390242.jpg

Parma a pierdut pe teren propriu partida disputată împotriva lui Udinese, într-un meci nebun încheiat 3-2.

„Cruciaţii” au deschis scorul în minutul 2, după ce Valentin Mihăilă l-a servit perfect pe Del Prato, iar în minutul 43, Bonny a marcat pentru 2-0 din pasa lui Dennis Man.

Repriza a doua a fost una de coşmar pentru Parma. Udinese a reuşit să restabilească egalitatea în mai puţin de 25 de minute, iar în minutul 73, Keita a văzut cartonaşul roşu.

Patru minute mai târziu, Tahuvin a stabilit scorul final al meciului. Udinese s-a impus cu 3-2 la capătul unui meci nebun.

Veşti bune din Italia! Cât va lipsi Mihăilă de pe teren

În minutul 88, Valentin Mihăilă s-a accidentat şi a fost scos de pe teren şchiopătând şi pe braţele unui coechipier, chiar sub privirile îngrijorătoare ale selecţionerului Mircea Lucescu.

Deşi în Italia se vehicula că extrema naţionalei ar fi suferit o ruptură de ligamente şi va lipsi o perioadă bună de timp de pe teren, se pare că nu este aşa.

Conform Fanatik, Valentin Mihăilă a suferit doar o contuzie puternică şi nu va absenta prea mult de pe teren.

Mihăilă şi Man, puşi la zid după duelul cu Udinese

Deşi cei doi români şi-au făcut simţită prezenţa pe teren în prima parte, ei au fost criticaţi de către cei de la Parma Live pentru prestaţia din a doua repriză. Valentin Mihăilă a fost notat cu 6 şi caracaterizat ca "imprecis" în a doua parte. De cealaltă parte, Dennis Man a primit nota 5.5 şi a fost remarcat faptul că nu a fost de multe ori periculos.

”Dennis Man - nota 5.5 - Astăzi, Man nu a mai fost Man din alte meciuri. Uneori apatic, doar s-a întors cu mingea pe piciorul stâng, iar când a făcut-o, a creat pericol, cum s-a întâmplat la pasa decisivă de la golul lui Bonny. Însă au fost puţine momente în care a accelerat. A suferit din cauza marcajului dublu”, au scris italienii despre Dennis Man.

 

”Nota 6 - Precum coechipierii săi, a arătat bine în prima parte, dar în repriza secundă a eşuat şi a fost imprecis în multe momente”, au notat italienii despre Valentin Mihăilă.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele