Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

Victor Dican s-a înţeles cu o echipă importantă din Superligă

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 8 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21659797/1/fc-botosani-fcu-1948-craiova-superliga-superbet-play-out-14-04-2024-1.jpg

Victor Dican a fost unul din cei mai importanţi oameni de la FC Botoşani, în stagiunea recent încheiată.

Căpitan la formaţia botoşeneană, mijlocaşul defensiv va face un pas important în carieră. Dican s-a înţeles cu Farul Constanţa.

Mutarea a fost dezvăluită chiar de Bogdan Andone, antrenorul de la Botoşani.

”Avem un lot destul de subţire. Probabil vor mai fi plecări. Probabil va pleca Dican la Farul. Mai avem nevoie de trei-patru jucători ca să avem posturile dublate, să avem şi alte soluţii”, a declarat Bogdan Andone, citat de Botoşani Online.

Conform sursei menţionate, Hagi va plăti o sumă de bani pentru Dican şi va da la schimb unul sau doi jucători. După ce ultimele detali vor fi puse la punct, fotbalistul de 23 de ani va semna cu formaţia constănţeană.

De-a lungul carierei, Dican a fost legitimat la CSM Râmnicu U19, Metalurgistul Cugir, U Cluj şi FC Botoşani.

Mijlocaşul a ajuns în Moldova în urmă cu doi ani şi a evoluat în 101 meciuri în toate competiţiile.

Cota lui Dican pe Transfermarkt este de 650.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele