Ultima oră
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Germania - Olanda şi Belgia - Franţa se joacă acum LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Germania - Olanda şi Belgia - Franţa se joacă acum
Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu
VIDEO | Georgia - Albania 0-1. Situaţie extrem de strânsă în Grupa 1 din Liga B VIDEO | Georgia - Albania 0-1. Situaţie extrem de strânsă în Grupa 1 din Liga B
România - Elveţia 2-2. Naţionla U20 a salvat remiza în minutul 90 România - Elveţia 2-2. Naţionla U20 a salvat remiza în minutul 90
Cel mai rapid pilot de turisme din ţară şi-a mărturisit pasiunea pentru fotbal. ”Rămâne sportul rege” Cel mai rapid pilot de turisme din ţară şi-a mărturisit pasiunea pentru fotbal. ”Rămâne sportul rege”
Mircea Lucescu atac la Becali? ”Vor să vândă jucătorii, aşa cum se făcea pe vremea lui Răzvan!”

Mircea Lucescu atac la Becali? ”Vor să vândă jucătorii, aşa cum se făcea pe vremea lui Răzvan!”

VIDEO | ”A fost miză importanta pentru noi”. Punct muncit pentru Bergodi la Botoşani

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21025266/2/bergodi.png

FC Botoşani a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a XXVI-a din Superligă. Covăsnenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 55.

Cristiano Bergodi a declarat că este un punct important, în contextul în care echipa sa a rămas în zece oameni încă din startul reprizei secunde.

”Am rămas în zece oameni. Băieţii s-au descurcat foarte bine, îi felicit, este un rezultat pozitiv. Băieţii au jucat bine în zece. S-au dăruit şi au avut ambiţia să câştige măcar un punct. Am avut ocazii foarte bune, a fost foarte greu să jucăm pe terenul acesta. Mă bucur, sunt mulţumit, nu e uşor să câştigăm la Botoşani. Mergem înainte.

A fost miză importanta pentru noi. Nu meritam să pierdem, deşi am avut noroc la ultima fază. Noi am avut ocazia mare de 2-0, dar s-a făcut 1-1. Azi nu le pot reproşa nimic băieţilor.

Nu ştiu dacă revine Niczuly, are probleme la deget. Cine a jucat a jucat bine. Echipa a arătat caracter, a luptat. Sunt mulţumit. Vom încerca să scoatem un rezultat bun cu Hermannstadt”
, a explicat Bergodi, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele