Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi

Baschet Publicat de Tudor Moisa ieri, 23:24
mail-share icon Email

După aproape patru luni, baschetul din NBA s-a reluat, astăzi, la Abu Dhabi. Boston Celtics şi Denver Nuggets au oferit o partidă disputată la Abu Dhabi, în primul meci din presezon.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21755133/1/profimedia-0916466418.jpg

Boston Celtics a învins-o pe Denver Nuggets, scor 107-103, la Abu Dhabi, în primul meci al presezonului din NBA. Cum se întâmplă de obicei în presezon, titularii au evoluat în prima repriză, iar în actul secund au jucat, aproape în totalitate, doar rezervele şi jucătorii care se luptă pentru un loc în lotul pentru sezon.

Denver Nuggets a început mai bine duelul şi a avut un avans de şapte puncte la finalul primului sfert (32-25). Diferenţa a fost menţinută şi după sfertul secund, rezultatul la pauza fiind 63-56. Campioana sezonului 2022/2023 a ajuns chiar la un avantaj de 12 puncte, în repriza secundă, dar graţie unei perioade bune de joc a deţinătoarei trofeului, Boston a redus diferenţa la un singur punct înainte de startul sfertului al patrulea (80-79).

În final, Boston s-a impus cu 107-103 şi începe cu drepul presezonul. Principalul marcator a lui Boston a fost Payton Pritchard. Guard-ul a înscris 21 de puncte, reuşind să marcheze şase aruncări de la distanţă. Cele patru staruri de la Celtics, Jayston Tatum, Jaylen Brown, Derrick White şi Jrue Holiday, au înscris 33 de puncte în total.

 

Russell Westbrook, debut bun la Denver

De la Denver Nuggets, cel mai bun marcator a fost MVP-ul sezonului precedent, Nikola Jokic. Sârbul a înscris 14 puncte şi a recuperat mingea de opt ori. De asemenea, Michael Porter Jr. a marcat 12 puncte, dar superstarul Jamal Murray a încheiat meciul cu doar trei puncte, două pase decisive şi o recuperare.

Cu ocazia meciului de la Abu Dhabi, Russell Westbrook a debutat la Denver Nuggets. Fostul MVP a înscris 12 puncte şi a oferit opt pase decisive.

 

În această noapte vor mai avea loc două meciuri în presezon. Utah Jazz o va întâlni pe NZ Breakers, din Noua Zeelandă, la 04:00, ora României, iar Los Angeles Lakers şi Minneosta Timberwolves se vor duela începând cu 05:30, ora României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele