Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

VIDEO | A revenit Cristina Neagu! Primul gol marcat de handbalistă la Campionatul Mondial

Handbal Publicat de Tudor Moisa pe 7 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21414285/1/neagu.jpg

România a început în forţă meciul crucial cu Germania din grupele principale ale Campionatului Mondial de handbal. Partida este în direct la Prima Sport 1.

La pauză, scorul este 9-12 în favoarea selecţionatei condusă de Florentin Pera, după o primă repriză în care apărarea ne-a funcţionat perfect.

Măcinată în ultima lună de o accidentare, Cristina Neagu şi-a făcut în această seară debutul la actuala ediţie a Mondialului.

Handbalista de la CSM Bucureşti a marcat ultimele două reuşite ale României înainte de pauză. Primul gol ne-a adus pentru prima dată la +4 pe tabelă.

România are nevoie de trei victorii în cele trei partide din faza grupelor principale pentru a se califica în sferturile de finală. Pe lângă duelul cu Germania, selecţionata României va mai întâlni Japonia şi Polonia.

Video cu primul gol marcat de Cristina Neagu

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele