Ultima oră
După ce a remizat cu Dan Petrescu, Becali a dezvăluit care este singurul club din ţară de care se teme: ”Au echipă şi joacă fotbal frumos. 'U' Cluj, nu, nu are putere!”

După ce a remizat cu Dan Petrescu, Becali a dezvăluit care este singurul club din ţară de care se teme: ”Au echipă şi joacă fotbal frumos. 'U' Cluj, nu, nu are putere!”
Ivan Perisic a semnat un contract cu PSV Eindhoven Ivan Perisic a semnat un contract cu PSV Eindhoven
Răsturnare incredibilă de situaţie! Adi Petre nu se mai retrage Răsturnare incredibilă de situaţie! Adi Petre nu se mai retrage
VIDEO | Gigi Mulţescu a fost înmormântat cu onoruri militare VIDEO | Gigi Mulţescu a fost înmormântat cu onoruri militare
Petrolul şi-a asigurat serviciile unui internaţional din Benin Petrolul şi-a asigurat serviciile unui internaţional din Benin
Reacţia virală a antrenorului de la Al Nassr înainte de a fi demis. ”Lucrul important e că mă dedic la maximum” Reacţia virală a antrenorului de la Al Nassr înainte de a fi demis. ”Lucrul important e că mă dedic la maximum”

VIDEO | AC Milan - Venezia 4-0. Vicecampioana Italiei a rezolvat partida în prima jumătate de oră

Serie A Publicat de Daian Cutu pe duminică, 01:06
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21733311/1/profimedia-0907704009.jpg

AC Milan a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Venezia, într-un meci din etapa a patra a campionatului Italiei.

Golurile au fost marcate de Hernandez ‘2, Gabbia ’16, Pulisic ’25 (penalty) şi Abraham ’29 (penalty).

În minutul 73, de la oaspeţi a fost eliminat Caviglia.

Mai devreme, Juventus a terminat la egalitate cu Empoli, în deplasare, scor 0-0.

Tot sâmbătă, Como a remizat cu Bologna, scor 2-2. Como a condus cu 2-0, prin golurile lui Casale ‘5 (autogol) şi Cutrone ’53. Pentru Bologna au marcat Castro ’76 şi Iling Junior ‘90+1.

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele