Ultima oră
Marius Şumudică l-a taxat pe Viorel Moldovan: „Nu mi se pare ok. Am plecat dezgustat!” Marius Şumudică l-a taxat pe Viorel Moldovan: „Nu mi se pare ok. Am plecat dezgustat!”
Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!” Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!”
Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă” Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă”
Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump
Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment” Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment”
Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21506784/2/fc-cfr-1907-cluj-sa-sc-fc-voluntari-sa-superliga-superbet-29-01-2024-1.jpg

CFR Cluj a remizat în deplasare, 2-2, cu Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 28-a din Superligă. Moldovenii au stabilit scorul final din penalty, în minutul 90+6.

Adrian Mutu a declarat că este supărat de faptul că elevii său au luat gol în prelungiri.

”Sunt supărat de cum am gestionat meciul după golul doi, mingea nu trebuia să ajungă la noi în careu. Cred că mingea nu trebuia să ajungă acolo, aveam superioritate, a centrat dintre 3 jucători de la noi.

Otele când e în formă, e imposibil de oprit. Mă bucur că a dat gol, dar nu ne ajută prea mult asta, plecăm doar cu un punct

Practic, FCSB are prima şansă, e la multe puncte distanţă. Vom vedea, nu mă gândesc la FCSB, ci la noi. Trebuie să o luăm meci cu meci. Avem meci peste 3 zile, mergem la Constanţa să câştigăm”, a spus Mutu.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele