Ultima oră
Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare
Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate” Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate”
Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine” Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine”
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”

VIDEO ǀ Adi Mutu obţine una din cele mai palpitante victorii ale carierei. ”Mă bucur că şi-a spus cuvântul calitatea noastră”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21038252/1/rapid-bucuresti-fc-voluntari-superliga-superbet-4-02-2023.jpg

Rapid Bucureşti a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii. Golul victoriei a fost marcat de fundaşul Dragoş Grigore, din foarfecă, în minutul 90+4.

Adrian Mutu a tras concluziile partidei şi a explicat că a trecut printr-un amalgam de sentimente. Pentru giuleşteni urmează un meci extrem de important, contra celor de la Sepsi, în penultima etapă a sezonului regular.

”Am trecut de la agonie la extaz într-un minut. Mă bucur că până la urmă am câştigat acest meci pe un teren greu. Am întâlnit o echipă bună. Mă bucur că şi-a spus cuvântul calitatea noastră.

Papeau a fost călcat atunci când a sărit la cap, dar a intrat foarte bine, a dat pasă de gol. Mă bucur că cei care au intrat şi-au adus raportul.

Urmează un meci complicat, pentru că Sepsi e într-o perioadă nu foarte bună şi e o echipă periculoasă”
, a declarat Mutu, la finele partidei.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele