Ultima oră
FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei

LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”

VIDEO | Adi Mutu scapă neînvins din duelul cu liderul Superligii. ”Sunt mulţumit cu acest rezultat!”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 2 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21083525/1/adrian-mutu-rapid.jpg

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

După ce în prima repriză Farul a trimis de două ori în bară, prin Alibec (min. 19) şi Grameni (min. 20), Rapid a deschis scorul în minutul 55, când Dugandzic a luftat în careu la o centrare a lui Onea, mingea a ajuns la Funsho Bamgboye şi acesta a înscris.

Egalarea a venit în minutul 76, de la Dragoş Nedelcu, acesta şutând superb de la marginea careului.

Rezultatul îi depărtează pe cei de la Rapid de titlu, dar Adi Mutu a declarat că este mulţumit de deznodământul partidei cu Farul.

„Sunt mulţumit cu acest rezultat, nu pot să spun că nu. A fost un meci echilibrat, şi ei puteau învinge, dar şi noi. E un rezultat echitabil. În prima repriză ei au avut ocazii mai mari cu două bare, în repriza a doua ne-am mai revenit.

Cred că am făcut un spectacol în Giuleşti, o bună propagandă fotbalului. Suntem doi antrenori care gândim fotbalul pe atac, încercăm să câştigăm meciul şi nu ne mulţumim doar cu egalul. Când se întâlnesc două echipe care joacă un fotbal ofensiv, se întâmplă să fie momente în care o echipă domină, apoi domină celalaltă. Am obţinut două puncte cu cele mai bune echipe şi mergem mai departe, sper să vină şi victoriile!”
, a declarat Adrian Mutu.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele