Ultima oră
Mihai Stoica a lămurit situaţiile lui Lixandru şi Edjouma | EXCLUSIV Mihai Stoica a lămurit situaţiile lui Lixandru şi Edjouma | EXCLUSIV
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat
Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV
VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns” VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns”
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie

VIDEO | Adi Popa, despre jandarmi. ”Abuzurile Jandarmeriei continuă, vor să instaureze teama, se văd un fel de KGB”

Liga II Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 nov 2022
mail-share icon Email

Steaua a reuşit să se impună la limită, 1-0 în deplasarea de la Concordia, în urma unui gol marcat după un henţ destul de clar. ”Militarii” se distanţează pentru moment de principalele urmăritoare, Unirea Slobozia şi Unirea Dej.

Adi Popa s-a plâns la finalul jocului de gazonul foarte prost pe care s-a jucat partida, dar este mulţumit de rezultatul final şi de faptul că ”roş-albaştrii” s-au distanţat în fruntea clasamentului.

”O victorie foarte importantă, pentru că reuşim să confirmăm victoria cu Unirea Dej, rămânem sus, la cel puţin patru puncte de locul doi. Un meci greu, pe un teren destul de greu, fără iarbă, cu mult noroi. Am luptat, cred că am meritat victoria”, a spus Adi Popa.

Adi Popa: ”Vor să instaureze teama, se văd un fel de KGB”

Mijlocaşul lui CSA Steaua a vorbit şi despre ce s-a întâmplat în partida de la Galaţi, dintre Oţelul şi FCSB, când o butelie cu gaz lacrimogen s-a declanşat accidental. Adi popa i-a criticat aspru pe jandarmi.

”Nu-i lasă (n.r. pe suporteri să intre), probabil le-au cerut buletin de Chiajna. Abuzurile Jandarmeriei continuă. Aţi văzut ce s-a întâmplat şi la Galaţi.

Pe teren, vor să instaureze teama, se văd un fel de KGB, cu spray-uri paralizante, cu butelii. La meciul cu Dinamo, noi n-am putut face încălzirea pentru că au dat cu lacrimogen.

Aseară (n.r. la Oţelul - FCSB) nu ştiu cine a încercat să provoace, să dărâme stadionul sau de ce a fost nevoie, accidental, să descarce o butelie. Nu cred că îşi au rostul butelii de gaze în stadioane. Consider că trebuie să găsească o cale de mijloc. Trăim în 2022, totuşi, cer normalitate”, a declarat Adi Popa.

”O victorie foarte importantă, pentru că reuşim să confirmăm victoria cu Unirea Dej, rămânem sus, la cel puţin patru puncte de locul doi. Un meci greu, pe un teren destul de greu, fără iarbă, cu mult noroi. Am luptat, cred că am meritat victoria”, a spus Adi Popa.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele