Ultima oră
Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous
Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro
Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu
Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă
Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională
Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin." Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin."

VIDEO | Adrian Mihalcea, pus pe glume cu privire la eliminare: "Mi-am adus aminte de simulările de fotbalist"

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21126797/1/mihalcea.jpg

Gloria Buzău a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Oţelul Galaţi, în ultimul meci al etapei a 9-a din play-off-ul Ligii 2.

Adrian Mihalcea a fost eliminat în prelungiri, după ce a simulat un contact cu un jucător advers. Antrenorul buzoienilor a declarat că a făcut acest gest pentru a-şi ajuta echipa şi speră să nu fie suspendat mai mult de un meci.

”Am făcut meciuri spectaculoase şi am luat un punct sau am pierdut. A fost o partidă urâtă, dar o partidă care ne-a adus trei puncte. O performanţă, dacă anul trecut am fost în play-out, acum ne batem pentru baraj. Poate anul viitor vom promova.

Suntem foarte puţini, suferim şi ştiam ce necesită un joc în play-off. Am reuşit să aducem un tempo ridicat, dar voi încerca refac jucătorii pentru baraj.

(n.r. despre eliminare) A fost o simulare, am vrut să îmi ajut echipa. Am luat al doilea cartonaş roşu. Sper să iau doar o etapă suspendare, ca să îmi pot ajuta echipa la baraj”,
a explicat Mihalcea, la flash-interviuri.

Victoria Gloriei Buzău o avantajează pe Dinamo Bucureşti. Înaintea ultimei etape din play-off-ul ligii secunde, ”câinii” ocupă locul al treilea, cu 46 de puncte, şi ar promova direct dacă şi-ar păstra poziţia la finalul campionatului.

Oţelul Galaţi are 46 de puncte şi este pe locul 4, iar Gloria este pe locul 5, cu 42 de puncte. Oţelul şi Gloria ar intra la baraj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele