Ultima oră
Marius Şumudică l-a taxat pe Viorel Moldovan: „Nu mi se pare ok. Am plecat dezgustat!” Marius Şumudică l-a taxat pe Viorel Moldovan: „Nu mi se pare ok. Am plecat dezgustat!”
Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!” Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!”
Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă” Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă”
Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump
Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment” Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment”
Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21506787/2/toma.png

CFR Cluj a remizat în deplasare, 2-2, cu Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 28-a din Superligă. Moldovenii au stabilit scorul final din penalty, în minutul 90+6.

Dorinel Munteanu nu a putut conduce de pe banca tehnică nici acest meci. Rolul său au fost preluat cu brio de Dorin Toma, care consideră că Oţelul a dominat clar partida împotriva fostei campioane.

”Aşa cum am spus şi înaintea meciului, astăzi nu se va vedea lipsa vreunui jucător. Am controlat jocul, l-am dominat şi cu puţină puteam să luăm cele trei puncte. Ne bucurăm oricum pentru punctul obţinut. 

Ceea ce am pregătit noi şi mister a fost să facem presiune. Din păcate, acea faza fixă am fost puţin relaxaţi, dar la pauză ne-am concentra şi în partea a doua. Cu tot respectul, CFR-ul a dat două goluri din două faze fixe.

(n.r. Dorinel Munteanu) Este mulţumit că nu s-a pierdut jocul, dar am pierdut două puncte astăzi. Asta este părerea noastră, asta consider şi eu”, a explicat Toma.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele