Ultima oră
Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii” Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii”
VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene
CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat
VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start
LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat
MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | ”Am vorbit cu băieţii”. Marius Măldărăşanu a vorbit despre viitorul său la Hermannstadt

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 2 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21690420/1/fc-universitatea-cluj-afc-hermannstadt-superliga-superbet-21-07-2024-2.jpg

Oţelul Galaţi a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Hermannstadt, în primul meci al etapei a patra din Superligă.

Sibienii au marcat la Galaţi, în minutul 45+3, dar golul lui Murgia a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Gazdle au fost periculoase în minutul 77, atunci când Cisotti a trimis în bară, dar doi jucători nou intratţi, Răzvan Tănasă şi Juric au creat golul victoriei gălăţene, din minutul 86.

Tănasă a şutat, Căbuz a respins şi Juric a înscris. Oţelul a învins cu 1-0 şi e pe primul loc al clasamentului, cu 10 puncte.

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu a vorbit la finalul partidei despre situaţia delicată de la echipă, în contextul unui start sub aşteptări.

Nu meritam să pierdem. Ăsta este fotbalul. Gălăţenii o dinamică cu interul care pleacă în spatele fundaşului lateral. Am început rău meciul, dar apoi s-a echilibrat. Am avut şi noi ocazii. Am făcut o singură greşeală şi asta ne-a costat.

Le-am lăsat pe atacantul lor să intre în centru, cu mingea la picior, şi am luat gol. Echitabil ar fi fost un scor de 0-0.

Nu ştiu ce se va întâmpla pe viitor. Am vorbit cu băieţii. Am spus unde s-a greşit. S-a greşit doar la o singură fază. Vreau să rămân echilibrat.

Nu am simţit că se vrea îndepărtarea mea. În momentul în care rezultatele întârzie să apară... Ştiţi cum e. Mie îmi place să spun lucrurilor pe nume. Lumea oricum judecă doar antrenorul”, a spus Măldărăşanu, la final de meci.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele