Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

VIDEO | Andrea Compagno, încrezător la prima sa conferinţă de presă în tricoul lui FCSB. ”Când eşti la FCSB, trebuie să te gândeşti la campionat!”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20840251/2/mczoptyznizoyxnoptnhotdkzmm2m2uznwq0njg4ztlkngjmzdi5otazodvm-thumb.jpg

Andrea Compagno (26 de ani), noul jucător a lui FCSB a avut prima conferinţă de presă în tricoul ”roş-albaştrilor”. Atacantul italian este încrezător că se va impune în echipa antrenată de Nicolae Dică. 

”Vreau, în primul rând, să le mulţumesc celor de la FCU Craiova fiindcă au permis realizarea acestui pas important din cariera mea.

Sper să joc aici, îmi doresc să începem să câştigăm meciuri. Eu mă gândesc doar la ce am făcut pe teren, nu la ce fac impresarii cu contractul. Pe teren nu joacă milioanele, trebuie să joci şi să te baţi pe teren. Presiune? Presiune e doar pentru cei care vor să aibă presiune. Eu mă gândesc doar să fac ceea ce îmi cere antrenorul şi să-mi ajut coechipierii.

Când eşti la FCSB, trebuie să te gândeşti la campionat! Toată lumea vrea asta. Va fi greu să jucăm la 3 zile, dar toţi jucătorii cred că au acest vis, de a juca în Europa, de a juca la un club mare. Sunt foarte fericit! Sunt pregătit să joc, sigur, dar asta nu depinde de mine! Sunt la dispozţia antrenorului. Nu mă gândesc să devin golgeterul campionatului, mă gândesc doar la echipă”, a declarat italianul.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele