Ultima oră
”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga ”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga
Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat” Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat”
L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Napoli - Monza 2-0. Fosta campioană îşi menţine şefia în Serie A VIDEO | Napoli - Monza 2-0. Fosta campioană îşi menţine şefia în Serie A
”Trebuie să ne dea de gândit”. Florin Tănase, cel mai bun meci de la revenire ”Trebuie să ne dea de gândit”. Florin Tănase, cel mai bun meci de la revenire
VIDEO EXCLUSIV | ”O să luăm”. Gigi Becali a anunţat ce portar aduce în iarnă la FCSB VIDEO EXCLUSIV | ”O să luăm”. Gigi Becali a anunţat ce portar aduce în iarnă la FCSB

VIDEO | Aston Villa - Tottenham 0-4. Radu Drăguşin a jucat aproape toată repriza secundă

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21519506/1/dragusin.jpg

Tottenham a dispus duminică, în deplasare, scor 4-0, de gruparea Aston Villa, într-un meci al etapei a 28-a din Premier League. Radu Drăguşin a jucat aproape întreaga repriză secundă.

După o primă repriză fără ocazii şi fără goluri, Ange Postecoglou a fost nevoit să schimbe în apărare, după accidentarea lui Micky van de Ven.

A intrat în joc Radu Drăguşin, din minutul 49, iar fundaşul român a primit şi un cartonaş galben, în minutul 61, pentru un fault.

Oaspeţii au rezolvat meciul în doar trei minute. James Maddison a deschis scorul în minutul 50, din pasa lui Pape Sarr, apoi a venit rândul lui Brennan Johnson să înscrie, cu asisst de la Son Heng-Min. Gazdele au rămas în zece din minutul 65, după eliminarea lui John McGinn, la faultul asupra lui Destiny Udogie. Tottenham a mai marcat de două ori în prelungiri. Mai întâi a făcut-o Son, în minutul 90+1, pentru ca Timo Werner să stabilească rezultatul final, în minutul 90+4.

În clasament, cele două formaţii sunt vecine. Tottenham a ajuns pe locul 5, cu 53 de puncte, iar Aston Villa este cu un loc mai sus, pe 4, cu 55 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele