Ultima oră
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat

VIDEO | ”Au fost nişte eroi”. Constantin Schumacher, impresionat de jucătorii săi

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21595752/1/fc-botosani-cs-mioveni-baraj-superliga-superbet-17-05-2024.jpg

FC Botoşani a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia CS Mioveni, în prima manşă a barajului pentru promovare/menţinere în Superligă.

Antrenorul divizionarei secunde, Constantin Schumacher, a declarat la final că e încântat de prestaţia elevilor săi. Tehnicianul speră ca Mioveniul să facă un meci mare la retur.

”Ritmul de Liga 1 s-a văzut. Jucătorii mei au fost nişte eroi, îi felicit pentru atitudine şi dorinţă. Am jucat cu 3 juniori până în minutul 70, pentru că sunt foarte buni. Sunt jucători care pot face diferenţa în viitor. Sunt fericit pentru locul în care am ajuns.

Sper ca în retur să vină toată lumea să ne susţină, pentru că avem şansa noastră, chiar dacă am luat gol pe final de meci. Am avut şansele noastre.

Acasă putem să stăm la fel de bine în teren. Sunt încrezător în continuare!”,
a spus Schimacher, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele