Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | Bernd Storck a exclus doi jucători şi la meciul cu ”U” Cluj. ”Trebuie să sufere după ce au creat astfel de probleme”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21706834/2/fc-universitatea-cluj-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-19-08-2024-2.jpg

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

Covăsnenii au avut şi la acest meci excluşi din lot. Este vorba despre portarul Roland Niczuly (28 de ani) şi stoperul Branislav Ninaj (30 de ani). Se pare că cei doi au avut o dispută la un antrenament.

Bernd Storck a confirmat că sunt probleme de disciplină la Sepsi şi a punctat că toţi jucătorii trebuie să îşi asume regulile.

”Am avut o zi proastă. Am avut multe probleme în ultimele 10 zile. Avem un program, iar unii jucători nu sunt cu noi, pentru că nu respectă regulile. Asta e ceva nou pentru mine. În mod normal nu avem nevoie de aceste reguli.

Trebuie să sufere după ce au creat astfel de probleme. Comportamentul lor are consecinţe. Din nimic am primit golul din prima repriză. Trebuie să fim mult mai eficienţi în ultima treime a jocului.

Nu mă gândesc la lipsa răbdării conducerii. Mă gândesc la problemele pe care trebuie să le rezolv”
, a spus antrenorul german al celor de la Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele