Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

VIDEO | Bernd Storck a lămurit situaţia jucătorilor excluşi din lotul lui Sepsi. ”Discutăm cu ei mâine dimineaţă”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21699500/2/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-superliga-superbet-11-08-2024-2.jpg

Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Înainte de meci, Akos Kecskes şi Kevin Varga au fost excluşi din lotul covăsnenilor, din motive disciplinare. Bernd Storck a anunţat că pedeapsa s-a aplicat doar pentru meciul cu oltenii.

”În ultimele 15 minute am fost buni în prima repriză, în a doua repriză am încercat. Am dominat, am riscat, am avut şi ghinion. Am avut şanse şi nu am marcat.

Mitriţă a fost foarte bun azi, e un jucător-cheie şi al doilea gol a fost de mare clasă. Am jucat contra unui oponent puternic, cu jucători buni de pe bancă şi după 60 de minute unii dintre jucătorii mei au fost obosiţi.

Nu am marcat şi e o problemă, e singurul aspect negativ. Nu e uşor să găseşti jucători, trebuie să aibă un nivel bun.

Jucătorii pedepsiţi au fost pedepsiţi doar pentru acest meci, se vor întoarce la antrenament. Discutăm cu ei mâine dimineaţă şi sperăm să se întoarcă”
, a spus neamţul.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele