Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO | Billie Jean King Cup: Slovenia - România 0-1. Ana Bogdan, revenire ireală în decisivul cu Kaja Juvan

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21095968/1/bogdan.jpg

România conduce cu 1-0 de Slovenia după primul meci al întâlnirii de Billie Jean King Cup de la Koper, din calificările pentru turneul final al competiţiei.

Ana Bogdan, locul 58 WTA, a învins-o pe Kaja Juvan, numărul 121 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-4, în două ore şi jumătate. În setul decisiv, slovena a condus cu 4-0!

Urmează la Koper meciul dintre Jaqueline Cristian (180 WTA) şi Tamara Zidansek (102 WTA).

Sâmbătă, de la ora 12.00, Ana Bogdan va juca împotriva Tamarei Zidansek. Meciul va fi urmat de partida de simplu Kaja Juvan – Jaqueline Cristiian.

Ultimul meci, cel de dublu, va avea ca protagoniste perechile Irina Bara/Monica Niculescu şi Pia Lovric/Nina Potocnik.

Învingătoarea întâlnirii de la Koper se va califica la turneul final al Billie Jean King Cup. Învinsa va juca în play-off, în noiembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele