Ultima oră
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV
”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională ”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională
O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca
VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca
MM Stoica, impresionat de ce a văzut la Cipru - România. ”Mai sigur şi mai spectaculos” MM Stoica, impresionat de ce a văzut la Cipru - România. ”Mai sigur şi mai spectaculos”

VIDEO | Billie Jean King Cup: Slovenia - România 1-2. Ana Bogdan a cedat dramatic în faţa Tamarei Zidansek

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21096655/1/bogdan.jpg

România conduce cu 2-1 în întâlnirea de Billie Jean King Cup cu Slovenia, de la Koper, după ce, în primul meci de sâmbătă, Ana Bogdan a fost învinsă de Tamara Zidansek.

Zidansek s-a impus cu 3-6, 7-6 (4), 7-5, în trei ore şi şapte minute.

Meciul va fi urmat de o altă partidă de simplu: Kaja Juvan – Jaqueline Cristiian.

Vineri, în primul meci, Ana Bogdan, locul 58 WTA, a învins-o pe Kaja Juvan, numărul 121 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-4, în două ore şi jumătate. În setul decisiv, Juvan a condus cu 4-0.

Al doilea meci a fost câştigat de Jaqueline Cristian (180 WTA) în faţa Tamarei Zidansek (102 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-3, în două ore şi cinci minute.

Ultimul meci, cel de dublu, va avea ca protagoniste perechile Irina Bara/Monica Niculescu şi Pia Lovric/Nina Potocnik.

Învingătoarea întâlnirii de la Koper se califică la turneul final al Billie Jean King Cup. Învinsa va juca în play-off, în noiembrie.  

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele