Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO | Bogdan Vintilă vede părţile pozitive din eşecul cu CFR Cluj. ”Suntem pe drumul bun, puteam produce surpriza”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21088853/1/whatsapp-image-2023-03-15-at-11-14-25-773x380.jpg

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Argeş, în sferturile competiţiei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Karsniqi, în minutul 89.

Cei de la FC Argeş continuă seria nefastă, fără victorie din acest an. Bogdan Vintilă a identificat însă părţi pozitive.

”Suntem pe drumul bun, puteam produce surpriza. Îmi dă speranţe pentru viitor ceea ce am văzut în această seară.

Ne lipseşte concentrarea în faţa porţii. Ajungem acolo, dar nu reuşim să marcăm. Se mai întâmplă. Ştiu că este o problemă, încercăm să corectăm, dar sunt convins că, după primul gol marcat, vor mai veni şi altele.

Suntem pregătiţi pentru meciul cu Botoşani, să vedem dacă drumurile sunt bune şi putem ajunge la timp. Trebuie să ne refacem cât mai repede şi ne pregătim pentru jocul de la Botoşani”
, a explicat Vintilă, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele