Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor!

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 1 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21614050/2/profimedia-0878173170.jpg

Real Madrid a învins pe stadionul Wembley din Londra, cu scorul de 2-0, echipa Borussia Dortmund, în finala Ligii Campionilor, şi a câştigat pentru a 15-a oară principalul trofeu continental intercluburi.

VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2 (Carvajal 74, Vinicius 83), pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Dortmund: Kobel - Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Jadon Sancho, Emre Can – Brandt, Sabitzer, Adeyemi – Fullkrug.
  • Real Madrid: Courtois – Dani Carvajal, Rudiger, Nacho –  F. Mendy – Camavinga, Valverde, Kroos – Rodrygo, Bellingham, Vinicius Junor.

Minutul 90+5: Final de meci! Real Madrid se impune cu 2-0.

Minutul 87: Fullkrug înscrie cu o lovitură de cap din 6 metri. Reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 83: GOL Real Madrid! Maatsen face o mare greşeală, iar Vinicius înscrie din poziţie de singur cu portarul. Kobel a atins uşor mingea.

Minutul 77: Bellingham este foarte aproape de gol, dar şutul său cu latul din careu nu prinde poarta.

Minutul 74: GOL Real Madrid! Carvajal profită de marcajul slab şi trimite în poartă după un corner.

Minutul 63: Fullkrug trimite cu capul din plonjon, dar portarul lui Real e în zi mare.

Minutul 49: Kobel scoate de lângă bară la lovitura liberă expediată de Kroos.

Minutul 45+4: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 41: Sabitzer trage de la peste 20 de metri. Courtois respinge spectaculos în corner.

Minutul 28: Adeyemi sprintează în careu şi trage. Courtois salvează, iar pe respingere Fullkrug nu poate împinge mingea în poartă.

Minutul 23: Fullkrug păcăleşte pasul la offside şi reia în bară. Ulterior s-a arătat că a fost în offside.

Minutul 21: Hummels îl lansează pe Adeyemi singur cu portarul. Jucătorul lui Dortmund îl culcă pe Courtois, însă îşi face mingea prea lungă.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------------------

Real Madrid este cea mai titrată echipă din istoria Champions League. De asemenea, formaţia spaniolă este o specialistă a ultimului act, câştigând 14 din cele 17 finale disputate.

Nemţii vor încerca ce nu a reuşit nimeni în aproape jumătate de secol. Ultima finală de Champions League pierdută de Real Madrid a avut loc pe 27 mai 1981, la Paris, pe Parc des Princes. Trupa condusă de Vujadin Boskov era învinsă, scor 1-0, de LIverpool, la finalul unui duel extrem de important pentru ambele echipe.

 

mail-share icon Email
viewscnt