Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

VIDEO ǀ Ce opţiuni pentru banca tehnică a avut UTA Arad, dacă Mircea Rednic nu accepta oferta

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2023
mail-share icon Email

Tehnicianul Laszlo Balint şi-a reziliat contractul cu UTA Arad, a anunţat clubul arădean marţi dimineaţă, care a precizat că noul antrenor va fi Mircea Rednic.



Schimbarea de antrenori a fost anunţată de clubul arădean la un interval de câteva minute.

"Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi, contractul întinzându-se până la sfârşitul sezonului 2023-2024. Îţi mulţumim domnului Rednic – fotbalist şi antrenor cu rezultate deosebite pe plan naţional şi internaţional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor. Mircea Rednic va fi prezentat astăzi!", a subliniat clubul arădean.

Dacă ”Puriul” nu ar fi acceptat să preia echipa, ProSport scrie că cei de la UTA au avut pe listă alte nume cu experienţă în fotbalul românesc: Ionuţ Badea, Mihai Teja sau Nicolae Constantin.

Balint conducea UTA Arad din noiembrie 2022, când a revenit pe banca tehnică după 9 luni.

În play-out-ul Superligii, UTA ocupă locul 8, cu 18 puncte.

Echipa este calificată în semifinalele Cupei României, unde va evolua, joi, cu Universitatea Cluj, de la ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele