Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”

VIDEO | Cele două ”perle” ale lui Gică Hagi, gata să plece! Fosta campioană a Europei a făcut oferta

Farul Constanta Publicat de Ovidiu Neacşu pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

Farul a triumfat în Superliga după ce a fost în fruntea clasamentului aproape tot sezonul şi s-a impus cu 3-2 în faţa lui FCSB. Jucătorii lui Hagi au atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa.

Trupa lui Gică Hagi s-a impus în campionatul României datorită stilului ofensiv pe care îl practică, fotbalului elaborat, cu multe pase şi bazat pe calităţile ofensive ale jucătorilor. Constănţenii se bazează mult pe fotbaliştii tineri şi înzestraţi, astfel că aceştia cu ieşit mult în evidenţă şi au atras atenţia unor cluburi importante din Europa.

PSV Eindhoven, câştigătoare de Champions League în 1988, este una dintre echipele interesate de doi jucători ai Farului. Este vorba despre Enes Sali şi Andrei Borza. Echipa olandeză îl are în vizor de mai mult timp pe Enes Sali, iar Gică Popescu ar fi negociat un transfer al jucătorului încă din primăvară.

PSV este dispusă să ofere 3 milioane de euro şi un procent dintr-un viitor transfer în schimbul fotbalistului de 17 ani, informează ProSport. Pe lângă aceste transfer olandezii s-au interesat şi de Andrei Borza, unul dintre cei mai buni tineri jucători de la Farul.

  • Fundaşul lateral a reuşit 3 goluri şi 3 assist-uri în 36 de meciuri jucate în tricoul Farului în acest sezon 
  • 2 goluri şi 2 pase decisive are Enes Sali în 21 de meciuri în acestă stagiune
  • 400 de mii de euro este cota fiecăruia dintre cei doi fotbalişti de la Farul, potrivit Transfermarkt

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele