Ultima oră
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria
Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica
Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României

VIDEO | CFR Cluj - FC Voluntari 4-1. Debut cum nu se poate mai bun pentru Adrian Mutu pe banca ardelenilor

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21474820/2/fc-cfr-1907-cluj-sa-sc-fc-voluntari-sa-superliga-superbet-29-01-2024.jpg

CFR Cluj a învins pe teren propriu, scor 4-1, formaţia ilfoveană FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 23-a. A fost debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a ardelenilor.

Gazdele au început partida cu două ocazii ratate de Tachtsidis şi Otele, dar clujenii au reuşit să deschidă scorul abia în minutul 36, prin Bîrligea, cu un şut din careu. Oaspeţii au egalat repede, în minutul 43, când Nemec a înscris cu o lovitură de cap. Voluntari a rămas în atac şi Robert Popescu a trimis în bara transversală, în minutul 45+2.

Repriza secundă a arătat o altă faţă a clujenilor, care au preluat conducerea în minutul 62, atunci când Otele a profitat de gafa lui Carnat şi a înscris. După două minute a înscris şi Deac, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, însă imediat acelaşi Deac i-a pasat lui Tachtsidis, în careu, şi acesta a făcut 3-1. Ilfovenii au căzut, iar elevii lui Mutu au mai înscris o dată. Nigerianul Peter Michael, abia intrat în joc, a marcat şi el în minutul 74, din pasa lui Deac, stabilind scorul final, 4-1 pentru CFR Cluj şi a fost debut cu dreptul pentru Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei din Gruia.

În clasamentul Superligii, CFR are 39 de puncte şi a revenit pe locul secund, iar FC Voluntari rămâne cu 25 de puncte şi se află pe locul 14.

VIDEO | CFR Cluj - FC Voluntari 4-1 (Bîrligea 36, Otele 62, Tachtsidis 64, Michael 74 / Nemec 43), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • CFR: Sava - Manea, Boben, M. Ilie, Mamic - Muhar, Keita, Tachtsidis - Deac, Bîrligea, Otele
  • FC Voluntari: J. Fernandez - Ricardinho, Paz, Matricardi - Boboc, Raţa, Crepulja, Carnat - V. Ciobanu, Nemec, R. Popescu

Minutul 90+5: Final de meci! CFR se impune cu 4-1.

Minutul 87: Michael ratează incredibil! Reia din câţiva metri peste poarta goală.

Minutul 74: GOL CFR! Deac ajunge la trei pase decisive în acest meci, după ce a scos pe 5 metri pentru debutantul Peter Michael.

Minutul 64: GOL CFR! Deac scoate la Tachtsidis, care profită de lentoarea defensivei şi reia din careu.

Minutul 62: GOL CFR! Eroare uriaşă la o aruncare de la margine a ilfovenilor. Bîrligea profită şi interceptează, apoi prelungeşte la Otele. Imediat după a punctat Deac, dar reuşita sa a fost anulată pentru offside.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45+2: Popescu reia o minge centrată pe jos din prima şi zguduie transversala!

Minutul 43: GOL Voluntari! Carnat centrează din marginea careului, iar Nemec reia cu capul de lângă Ilie.

Minutul 36: GOL CFR! Deac ţine bine mingea în marginea terenlui şi scoate la Bîrligea, care a reluat din interiorul careului.

Minutul 24: Bîrligea pătrunde în careu, caută colţul lung, dar nu prinde cadrul porţii.

Minutul 23: Ciobanu reia de la distanţă puţin pe lângă portă.

Minutul 7: Otele reia în forţă de la 20 de metri, Fernandez respinge în faţă.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------

CFR Cluj vine după înfrângerea surprinzătoare cu FC Botoşani, scor 1-0, din ultima etapă şi a căzut pe locul trei în Superligă, la trei ”lungimi” de Rapid. În urma meciului pierdut cu ultima clasată din campionat, Andrea Mandorlini a fost demis, iar Adi Mutu i-a luat locul pe banca ardelenilor.

”Briliantul” ar avea nevoie de o victorie în debutul său ca antrenor la CFR, pentru ca formaţia clujeană să se întoarcă pe a doua poziţie.

De cealaltă parte, FC Voluntari se află pe locul 13 în Superliga, la 10 puncte de ultimul loc şi vine după egalul cu Oţelul din etapa trecută, scor 1-1. Ilfovenii sunt mai degrabă angrenaţi în lupta din subsolul clasamentului, chiar dacă se află la 8 ”lungimi” de ultimul loc ce duce în play-off.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria clară a lui CFR Cluj, scor 4-1. 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele