Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva 1-0. Calificare fără prea mari emoţii pentru ardeleni

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 15 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21700466/2/fc-cfr-1907-cluj-fc-maccabi-petah-tigva-turul-al-treilea-preliminar-conference-league-15-08-2024.jpg

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League, după ce a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia israeliană Maccabi Petach Tikva.

La Cluj, CFR venea după victoria la limită din tur, de la Sofia, 1-0, iar elevii lui Dan Petrescu au pus presiune pe poarta apărată de Wolff, însă nu au reuşit să înscrie până la pauză. În minutul 50, gazdele au deschis scorul. Deac a trimis pe poartă o lovitură liberă de la marginea careului, goalkeeperul israelianilor, Marco Wolff, a respins, iar Kresic a înscris.

Wolff a mai intervenit odată excelent la şutul lui Korenica, din minutul 57. Oaspeţii au fost periculoşi pe final, când Răzvan Sava a scos şutul lui Yehoshuha, din minutul 89, însă CFR s-a impus cu 1-0 şi s-a calificat în play-off, după 2-0 scor cumulat în cele două manşe disputate cu israelienii de la Maccabi Petach Tikva.

În play-off-ul Conference League, CFR Cluj va  juca împotriva învingătoarei din meciul Pafos (Cipru) - CSKA 1848 Sofia (Bulgaria).

VIDEO | CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva 1-0 (Kresic 50), în direct la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • CFR: Sava - Mogoş, Boben, Kresic, Camora - Muhar, Keita, Tachtsidis - Deac, Bîrligea, Korenica
  • Maccabi Petah Tikva: Wolff - Deznet, I. Cohen, Galabov, Hindl, Y. Cohen - Yehoshua, Glazer, Hazan - Roizman, Altoury

Minutul 90+7: Final de meci! CFR bate cu 1-0.

Minutul 88: Sava este pe fază la reluarea din careu a lui Hazan.

Minutul 57: Korenica vine din lateral şi caută colţul lung, dar Wolff are un reflex excelent şi scoate în corner.

Minutul 50: GOL CFR! Deac bate o lovitură liber, Wolff reuşeşte să scoată, dar Kresic este atent pe respingere.

Minutul 46: Cohen este găsit singur în careu, dar trage foarte moale din câţiva metri.

Minutul 45+3: Pauză! Este 0-0.

Minutul 40: Şansă mare irosită de ardeleni! Yehoshua a scos de pe linia porţii la execuţia lui Korenica.

Minutul 32: Din nou Wolff are emoţii cu o minge de la distanţă. De această dată a tras Korenica.

Minutul 25: Camora trage de la distanţă, dar Wolff prinde în doi timpi.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------

În tur, ardelenii au câştigat, scor 1-0, graţie reuşitei semnate de Muhar, în debutul partidei. Deşi a părut net superioară, CFR Cluj s-a mulţumit să ţină de scorul care o face favorită certă la calificarea în play-off.

Câştigătoarea dublei se va duela pentru un loc în grupele Conference League cu învingătoarea dintre Pafos şi CSKA 1948 Sofia.

mail-share icon Email
viewscnt