Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

VIDEO | Chindia Târgovişte - Concordia Chiajna 1-0 (4-1 penalty-uri). Trupa lui Emil Săndoi rămâne în primul eşalon, după un meci dramatic

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20715955/2/chindia-targoviste-concordia-chiajna-baraj-liga-1-casa-pariurilor-29-05-2022.jpg

Partida retur din barajul ligii 1, Chindia Târgovişte - Concordia Chiajna s-a încheiat cu triumful echipei antrenate de Emil Săndoi cu 4-1 la loviturile de departajare. Partida s-a încheiat 1-0 după 120 de minute.

În prima parte, Chindia a avut iniţiativa, dar nu a riscat foarte mult. Echipa antrenată de Emil Săndoi a avut cele mai mari ocazii din prima parte, dar nu a reuşit să le fructifice.

În a doua repriză, Chindia Târgovişte a forţat deschiderea scorului şi a ratat o sumedenie de ocazii, în minutul  57 aceştia au o şansă imensă, Passaglia centrează de pe partea dreaptă şi îl găseşte liber în careu pe Doru Popadiuc, care preia şi şutează violent în bară. Când părea că mingea nu vrea să intre deloc în poarta apărată de Aldea, Chamed reia cu capul o lovitură de la colţ şi restabileşte egalitatea la general şi duce meciul în prelungiri.

În ambele reprize de prelungiri nu au fost ocazii mari, ambele echipe s-au apărat bine şi nu au forţat, ajungându-se astfel la loviturile de departajare. Unde jucătorii Chindia Târgovişte au transformat toate loviturile de departajare, în timp ce echipa antrenată de Ianis Zicu a ratat 2.

Chindia Târgovişte rămâne în Casa Liga 1, Daniel Celea a transformat fără emoţii penalty-ul decisiv.


Chindia - Concordia 1-0 (4-1 d.p.) (Chamed N. 90+1')

Echipele de start:

  • Chindia: Căbuz – Căpuşă, Piţian, Iacob, Roumpuolakou – Şerban, Dulca, Passaglia, Popadiuc – Chamed, Florea
  • Concordia: Aldescu – Borta, Palmes, Marc, Taub – Codrea, Roşu – Popescu, Matis, Voicu – Batin

Chindia Târgovişte rămâne în Casa Liga 1, Daniel Celea a transformat fără emoţii penalty-ul decisiv.

Minutul 120+1: Final de prelungiri! Vor fi lovituri de departajare 

Minutul 106: A început a doua repriză de prelungiri!

Minutul 105: Finalul primei reprize de prelungiri!

Minutul 91: A început prima repriză de prelungiri!

Minutul 90+1: Gol marcat de Chindia Târgovişte. Nasser Chamed înscrie în urma unui corner executat excelent şi stadionul erupe.

Minutul 90: Vor fi 8 minute de prelungire!

Minutul 85: Ocazie pentru Chindia Târgovişte, Şerban primeşte într-o poziţie ideală, dar şutul acestuia nu îi pune probleme lui Aldescu.

Minutul 61: O nouă ocazie mare pentru Chinidia, la doar 4 minute după bară, Aldescu parează incredibil lovitura de cap a lui Florea. La doar câteva secunde, Şerban trimite un şut violent, care trece puţin peste poarta Concordiei.

Minutul 57: Ocazie imensă pentru Chindia Târgovişte. Passaglia centrează de pe partea dreaptă şi îl găseşte liber în careu pe Doru Popadiuc, care preia şi şutează violent în bară.

Minutul 47: Ocazie mare pentru Chindia Târgovişte. Chamed centrează perfect în careu, dar Florea reia puţin pe lângă poartă, din câţiva metri. 

Minutul 46: A început repriza a doua!

Minutul 45+4: Final de primă repriză!

Minutul 34: O nouă ocazie pentru Chindia Târgovişte. Florea primeşte o centrare bună şi mingea ajunge la Şerban, care izbuteşte să şuteze pe poartă, dar Aldescu respinge în corner.

Minutul 21: Ocazie mare de partea Chindiei Târgovişte. Popadiuc profită de o respingere a portarului advers şi trage dinafara careului, dar şutul lui este respins spectaculos de pe linia porţii, de Palmeş.

Minutul 19: Ocazie bună pentru Chindia Târgovişte. Chamed şi-a încercat norocul cu un şut de la distanţă, dar execuţia lui trece puţin pe deasupra porţii apărate de Aldescu.

Minutul 13: Codrea primeşte cartonaşul galben, în urma unui fault dur.

Minutul 9: Primul avertisment al partidei este văzut de Cornel Dinu.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------------------------

Partida tur de baraj s-a încheiat cu victoria ilfovenilor, cu scorul de 2-1, după ce au revenit de la 1-0.

În prima parte nu au fost ocazii, ambele echipe au preferat să joace la siguranţă. Însă repriza a doua a fost diametral opusă. Chindia Târgovişte a deschis scorul, prin Florea, care a profitat de un ricoşeu favorabil din transversală şi a marcat fără probleme.

La doar şapte minute după deschiderea scorului, Şerban are o intervenţie imprudentă în careu, iar arbitrul arată punctul cu var. Adrian Voicu a transformat lovitura de la 11 metri şi a restabilit egalitatea pe tabelă. Ilfovenii au preluat conducerea partidei în urma autogolului antologic al lui Piţian, care şi-a trimis mingea în proprie poartă după o centrare, care nu anunţa nimic.

Ilfovenii au produs o mare surpriză şi este clar că echipa antrenată de Emil Săndoi va avea o misiune grea în returul de pe ”Ilie Oană”. Mai ales că va trebui să atace, lucru la care Chindia nu a excelat în acest sezon, având al treilea cel mai slab atac din play-out.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele