Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

VIDEO | Cristi Manea, prestaţie excelentă în derby-ul Clujului. ”Sunt foarte impresionat de atitudinea colegilor”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21056212/1/cfr.jpg

CFR a câştigat fără drept de apel derbyul oraşului Cluj-Napoca cu Universitatea, cu scorul de 4-0 (3-0), în ultimul meci al etapei a XXX-a, ultima a sezonului regulat din Superliga.

Golurile au fost marcate de Janga (25-penalty), Krasniqi (32), Manea (42-penalty) şi Birligea (90+4).

Manea a făcut un meci foarte bun şi a ţinut să laude prestaţia colegilor săi.

”Suntem foarte bucuroşi că am câştigat acest derby. Suporterilor noştri le pasă foarte mult de acest meci. Sunt foarte impresionat de atitudinea colegilor, dacă vom juca la fel, va fi greu de tot pentru toţi adversarii.

Suntem la egalitate de puncte cu Farul. În play-off am fost mereu altă echipă, mai concentrată, mai pragmatică.

E bine că avem experienţa titlurilor câştigate, e un avantaj mare în faţa celorlalte echipe. Vom vedea ce se va întâmpla, sper să fie bine. Important e să-mi ajut echipa, să stau bine defensiv. Îl cunoaşteţi pe Mister, e exigent”
, a spus Manea, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele