Ultima oră
Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm” Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm”
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor
Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească” Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească”
Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”

Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”
Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO
Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

VIDEO | Dan Nistor, golgheterul surpriză al Superligii. ”Nu-i dau cu trafaletul, cum zicem noi”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 9 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21341973/1/fcsb-universitatea-cluj-superliga-superbet-2-10-2023-2.jpg

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu, scor 1-0, pe Sepsi OSK, în ultimul meci al etapei a 12-a. A fost a cincea înfrângere consecutivă a echipei covăsnene.

În meciul de la Cluj, Universitatea a avut cea mai mare ocazie a primei reprize, în minutul 34, când Silaghi a trimis în bara porţii adverse. În minutul 82 Dan Nistor a fost faultat în careu şi arbitrul Andrei Moroiţă a dictat penalty.

Nistor e golgheterul campionatului, cu 7 reuşite (n.r. la egalitate cu Chiţu de la FCU Craiova). Acesta consideră că revenirea lui Ovidiu Sabău a dus la declicul ardelenilor.

Suntem bucuroşi, e prima victorie acasă. Am întâlnit o echipă mega defensivă, mai aveau un pic şi se apărau cu banca de rezerve. A fost greu să-i desfacem, dar e o victorie foarte importantă, ne dă moral.

Nu-i dau cu trafaletul, cum zicem noi, nu-l perii, dar revenirea domnului Sabău ne-a ajutat foarte mult. Se pune la mintea noastră, e cu noi tot timpul, ne încurajează, ăsta e plusul nostru. Mă simt bine, dar e mai puţin important cine marchează.

Mi-aş fi dorit să nu vină pauza, dar asta este”, a spus Nistor, la final de meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele