Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | Dan Petrescu, afectat după decesul prietenului său.”E o zi foarte tristă pentru mine, nu aş vrea să mă iau de nimeni”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 oct 2022
mail-share icon Email

UTA a reuşit să termine la egalitate, 1-1, în faţa campioanei CFR Cluj, după ce au fost conduşi în prima repriză şi au avut şi un om eliminat. Golurile au fost marcat de Boateng, în minutul 32, respectiv autogolul lui Kolinger din minutul 59.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR, nu a fost mulţumit cu rezultatul final al partidei, mai ales că ardelenii au avut ocazii mari. ”Bursucul” este afectat de decesul bunului său prieten, Ilie Florian şi a declarat că va încerca să îşi revină.

”N-ai cum să fii mulţumit când conduci cu 1-0. Am avut ocazii mari de tot. Ei nu au avut ocaziile noastre. Au avut nişte şuturi, nişte cornere, dar ocaziile mari au fost ale noastre. M-am uitat la ceas, cinci minute au stat pe jos. Îmi pare rău că nu am fost mai inspiraţi pe final. Nu a fost o zi prea bună pentru mine. Am jucat mult mai bine decât am făcut-o acum un an aici, dar atunci am luat trei puncte.

Jucătorii ştiau despre prietenul meu (n.r. Ilie Florian, decedat înainte de meci). Au încercat să dea totul pentru el, ştiau că voia să câştigăm. Astăzi am făcut unul dintre cele mai bune meciuri. E o zi foarte tristă pentru mine, nu aş vrea să mă iau de nimeni, să zic nimic rău. Mâine să mergem să îmi văd prietenul care a plecat în altă lume, după să mă concentrez dacă pot pentru meciul su Slavia Praga”, a spus Dan Petrescu, la flash-interviul de după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele