Ultima oră
Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare” Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare”
Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit” Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit”
Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club
Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian
Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan
George Puşcaş a fost făcut praf după partida cu Cipru: „Nici măcar horă nu joacă! Este un dezastru viu!” George Puşcaş a fost făcut praf după partida cu Cipru: „Nici măcar horă nu joacă! Este un dezastru viu!”

VIDEO | Dan Petrescu, atac frontal la adresa arbitrajului. ”Se urmăreşte s-o curăţe pe CFR! Dă-mi ce al meu”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21066034/2/petrescu.jpg

CFR Cluj a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al primei etape din play-off.

Dan Petrescu a răbufnit la finele partidei. Tehnicianul campioanei s-a declarat ului de faptul că sistemul VAR a anulat reuşita lui Maglica, pentru offside, în prelungiri.

”Bursucul” nu a fost mulţumit nici de prestaţia jucătorilor săi din apărare, care au arătat slăbiciuni în numeroase momente.

”Se urmăreşte s-o curăţe pe CFR! Dă-mi ce al meu! De unde a văzut el ofsaid? N-a fost niciun ofsaid! E viciere de rezultat!

 Cei de la VAR să plătească. Nu zic că meritam victoria, dar ăsta a fost gol. Restul e cancan! Nu mă aşteptam ca la VAR să ni se anuleze un asemenea gol. Am zis să văd faza înainte să vin la interviuri, dar e ofsaid clar!

(n.r. despre apărare) Singurul care a intrat bine a fost Braun. Restul, foarte, foarte slabi, nu merită la naţională niciunul. Nu ştiu ce are Camora, are ruptură, nu ştiu. A jucat puţin accidentat şi s-a văzut”,
a răbufnit Petrescu, la finele partidei.


 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele