Ultima oră
Mircea Lucescu a ales lotul pe care se va baza în partida cu Lituania! Un singur jucător e OUT Mircea Lucescu a ales lotul pe care se va baza în partida cu Lituania! Un singur jucător e OUT
Darius Olaru sau Alex Mitriţă? Adrian Mutu a ales fotbalistul anului în Superliga: „E cel mai complet” Darius Olaru sau Alex Mitriţă? Adrian Mutu a ales fotbalistul anului în Superliga: „E cel mai complet”
Neymar, aproape de revenirea pe teren după un an de pauză Neymar, aproape de revenirea pe teren după un an de pauză
LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00! Se joacă cu calificarea pe masă LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00! Se joacă cu calificarea pe masă
LIVE TEXT | Lituania - România, astăzi, de la ora 21:45. "Tricolorii" continuă drumul spre Liga B LIVE TEXT | Lituania - România, astăzi, de la ora 21:45. "Tricolorii" continuă drumul spre Liga B
Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Spania - Serbia şi Scoţia - Portugalia sunt cele mai tari dueluri ale serii. Programul complet Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Spania - Serbia şi Scoţia - Portugalia sunt cele mai tari dueluri ale serii. Programul complet

VIDEO ǀ Dan Petrescu e în faţa unui nou derby. ”Cred că va fi cel mai greu play-off de când s-a inventat”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21012577/1/ptyznizoyxnoptjhytflogexmdziy2fkyjy0y2izywzlnwq1zmmyngm0-thumb.jpg

CFR Cluj are nevoie de o victorie cu Universitatea Craiova, pentru a-şi reveni din punct de vedere moral, după eşecul de pe teren propriu cu FCSB, din etapa precedentă.

Pentru campioana en-titre urmează un nou derby, pe terenul oltenilor, sâmbătă, de la ora 20:00, în direct pe Prima Sport 1.

Dan Petrescu a declarat că acest sezon din Superliga va fi mai strâns ca niciodată, fiind de părere că toate echipele calificate în play-off se vor lupta pentru titlu.

 ”Eu vă spun acum, şi o să vedeţi că am dreptate, nu vor mai fi cinci echipe care să se bată la titlu, vor fi şase. Nu vor mai fi play-off-uri în care o echipă, cum am fost noi, să aibă şase victorii, nu va mai fi aşa.

Eu nu cred că o echipă se va distanţa. În mare măsură se ştiu, în afara lui Sepsi, celelalte cinci se ştiu. Va fi un play-off în care toate echipele se vor lupta să câştige titlul, inclusiv Craiova.

Cred că va fi cel mai greu play-off de când s-a inventat, nu a mai fost unul aşa strâns”
, a declarat Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare partidei de sâmbătă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele