Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1. Mouaddib egalează

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1. Mouaddib egalează
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

VIDEO | Dan Petrescu, total nemulţumit după ce CFR a fost egalată în ultimele minute. ”Nu înţeleg de ce n-a intervenit VAR-ul”

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 dec 2022
mail-share icon Email

FC Botoşani a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, meciul cu formaţia CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a 20-a din Superligă.

Dan Petrescu a fost extrem de nemulţumit de rezultatul final, după ce echipa sa a fost egalată cu trei minute înainte de finalul partidei. Antrenorul clujenilor a acuzat arbitrajul la faza golului marcat de moldoveni, spunând că a fost aut pentru CFR cu câteva secunde înainte de reuşita lui FC Botoşani. 

”Am pierdut două puncte mari, am avut 1-0 până în minutul 90. Prima repriză, destul de bună, a doua a fost mai slabă. Ei au dat gol la prima ocazie mare. Golul a venit după un aut foarte clar al nostru.

Eu nici n-am văzut golul pentru că nu înţelegeam cum de nu s-a dat aut, jucătorii s-au oprit. Nu înţeleg de ce n-a intervenit VAR-ul.

Dacă egalam noi în minutul 90, era un punct câştigat, dar aşa sunt două puncte pierdute”, a declarat Dan Petrescu.

La Botoşani scorul a fost deschis de oaspeţi, în minutul 28, când Lovro Cvek a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Cristian Manea. Gazdele au alergat după egalare în repriza secundă, şi au reuşit să înscrie în minutul 90+1 prin Dragu.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele