Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

VIDEO | Daniel Opriţa speră ca derby-ul cu Dinamo să se mute în prima divize pe viitor. ”Poate se schimbă legea”

Liga II Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20854676/4/steaua-bucuresti-fk-csikszereda-miercurea-ciuc-liga-2-casa-pariurilor-4-08-2021.jpg

CSA Steaua a învins, vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Dinamo a condus cu 1-0, prin goluul marcat de Ghezali ’41.

În minutul 44, Steaua a egalat prin Pacionel. Steliştii s-au impus datorită golului marcat de Chipirliu, în minutul 50.

Daniel Opriţa, antrenorul lui CSA Steaua este mulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa în faţa marei rivale şi speră ca acest duel să aibă loc în SuperLigă.

”E o victorie mare în condiţiile date. Dinamo a fost mai bună în prima repriză, la noi s-a văzut o frică. Au fost mai agresivi. Poate şi eu am început mai temător, cu un singur atacant. La pauză am schimbat unde trebuie, am pus presiune şi ne-am descurcat mai bine. A fost norocul de partea noastră astăzi. Am fructificat ocaziile. L-am felicitat pe Burcă pentru că a făcut din nimic ceva. A fost un meci echilibrat, puteau să câştige şi ei.

Era o presiune. A contat foarte mult să egalăm înainte de pauză, a fost bine pentru moralul nostru. Am avut noroc, şi Dinamo a făcut un meci bun. Aşa trăiesc, vreau maximum de fiecare dată. Ştiu prin ce trece Burcă, aş fi putut să fiu în locul lui. Chiar dacă a pierdut astăzi, nu e bine să te bucuri de răul altuia. Mi-a plăcut atitudinea noastră din repriza a doua, dar aş vrea mai mult curaj. Poate şi atmosfera, mulţi nu au jucat aşa. Stadionul impunător, galeriile la înălţime.

Suporterii ne-au împins de la spate. Sperăm pentru că vedeţi ce atmosferă fac aceste două echipe, e păcat să nu le avem în Liga 1. Eu trebuie să am grijă de echipă, sunt prea mic, sunt antrenor. Am spus că mi-aş dori să avem dreptul să ne batem la promovare. Nu se ştie, poate se schimbă legea, tot mai sperăm. Suntem pe primul loc! Am luat în calcul şi situaţia asta, nu era ceva clar, erau doar speranţe”, a spus Opriţa.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele